A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ДЕПУТАТИ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВКРАЙ ЗАНЕПОКОЄНІ СИТУАЦІЄЮ, ЯКА СКЛАЛАСЬ З ОПЛАТОЮ ПРАЦІ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ КРОЛЕВЕЧЧИНИ.

Дата: 16.09.2022 17:14
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

На 27 сесії Кролевецької міської ради, начальник відділу освіти Станіслав Масалига і голова постійної комісії міської ради з питань освіти Ольга Петрова доповіли депутатам про непросту ситуацію, яка склалась з оплатою праці освітянам Кролевеччини. ?Вони зазначили, що відповідно до постанови КМУ від 01.04.2022 № 401 скорочено державну субвенцію на оплату праці педагогічним працівникам на 10 відсотків, що становить ??більше 8,3 млн. гривень.

?Також, фінансовим управлінням міської ради було зазначено, що за результатами 8 місяців у зв’язку з військовим станом, виконання плану по наповненню місцевого бюджету ??складає всього 85,2%. Зважаючи на таку ситуацію - допомогти знайти суму у більш ніж 8 млн. гривень у місцевому бюджеті ??не можливо.

?Ситуація складується таким чином, що педагогічні працівники закладів середньої освіти Кролевеччини можуть ??не отримати заробітну плату за 1,5 місяці.

??ОБГОВОРИВШИ ЦЕ ВКРАЙ ВАЖЛИВЕ ДЛЯ ОСВІТЯН НАШОЇ ГРОМАДИ ПИТАННЯ, ДЕПУТАТИ ОДНОГОЛОСНО ПРИЙНЯЛИ ЗВЕРНЕННЯ ДО КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ, МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ, НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ АНАНЧЕНКА МИХАЙЛА ОЛЕГОВИЧА ТА МОЛОТКА ІГОРЯ ФЕДОРОВИЧА ПРО ПОВЕРНЕННЯ ЗМЕНШЕНОЇ У КВІТНІ МІСЯЦІ ДЕРЖАВНОЇ СУБВЕНЦІЇ У РОЗМІРІ ПОНАД 8,3 МЛН. ГРН. НА ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ ВЧИТЕЛЯМ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь