Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ ПОПРОЩАЛИСЯ З ГЕРОЄМ ОЛЕКСАНДРОМ ГЕТЬМАНСЬКИ

Дата: 20.09.2022 15:47
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Сьогодні, 20 вересня, в селі Спаське Кролевецької територіальної громади провели в останню путь нашого земляка Героя Олександра ГЕТЬМАНСЬКОГО, який загинув гідно виконуючи свій військовий обов’язок, захищаючи Україну ?? 12 вересня в районі населеного пункту Майорськ Донецької області.

?На колінах, з покладанням живих квітів на дорогу провели в останню путь солдата, навідника 3 штурмового відділення 1 штурмового взводу 7 штурмової роти 3 штурмового батальйону Олександра Миколайовича Гетьманського рідні, друзі, однокласники, односельці, представники місцевої влади. За свої прожиті 42 роки покійний встиг зробити багато добра, а за незалежну і вільну свою Батьківщину віддав найцінніше – життя???

??Пам'ять про Олександра Гетьманського завжди житиме у серці вдячних жителів Кролевецької територіальної громади. ?Щирі співчуття рідним та близьким! Низький уклін Герою ?? від теперішніх та майбутніх поколінь!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь