Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІТАЄМО З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ

Дата: 30.09.2022 09:54
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

0 вересня у день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії ми відзначаємо День усиновлення. Дане свято завжди є прикладом люблячої та міцної сім’ї, взірцем невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості та розуміння, безкрайньої душі та терпіння.

??Щиро вітаємо тих синочків і донечок, які знайшли своїх батьків завдяки усиновленню, вітаємо усіх жителів Кролевецької громади, які відчули радість батьківства й материнства даруючи любов усиновленим дітям. ??Також, дякуємо усім прийомним батькам і батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу, які щодня безмежною любов’ю зігрівають серця дітлахів у своїх родинах, зціляють стражденні дитячі душі, надають впевненості у завтрашньому дні, виховують достойних громадян Української держави?????

??Нехай завжди у Ваших домівках під мирним небом ?? лунає дитячий сміх, а діти виростають здоровими, успішними і щасливими. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь