A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У КРОЛЕВЦІ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ МІЖРАЙОННИЙ ТУРНІР З КАРАТЕ «КРОЛЕВЕЦЬКИЙ ЗАХИСНИК»

Дата: 04.10.2022 13:45
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

02 жовтня у Кролевці на базі фітнес-центру «Energy» відбувся відкритий міжрайонний турнір з карате «Кролевецький захисник»????

?У турнірі взяли участь більше 100 учасників з північних районів Сумської області та міста Сум. Змагання проходили у двох дисциплінах: ката та куміте.

?Під час турніру було проведено благодійну акцію «Кролевеччина в підтримку ЗСУ»??

?При проведенні культурної частини програми – після привітань лунали приємні пісенні поздоровлення від талановитих артистів Центру культури Кролевецької міської ради. А потім відбувся патріотичний ФЛЕШМОБ за участю всіх спортсменів та батьків – всі разом заспівали КАЛИНУ!

?Змагання такого рівня з цього виду спорту на Кролевеччині відбулися ??вперше і проходили у тісній співпраці офіційного представника федерації карате – ГО «Центр активного розвитку «ДОДЗЬО», в якому працює Школа карате СК САМУРАЙ? депутата Кролевецької міської ради Володимира БУЛАХА? та Кролевецької міської ради??

??Щиро дякуємо засновнику Центру активного розвитку «ДОДЗЬО», офіційному представнику федерації карате Олегу ЛАТІ?депутату Кролевецької міської ради, господарю фітнес-центру «Energy» Володимиру БУЛАХУ ? за сучасну, потужну спортивну базу, яку він створив в Кролевці і сприяє проведенню змагань високого рівня; депутатському корпусу Кролевецької міської ради?, організаторам?учасникам?, батькам?, відділу культури?, Центру культури міської ради? та всім, хто долучився та сприяв проведенню змагань такого високого рівня!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь