A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ АВТОМОБІЛЬНОГО ПЕРЕВІЗНИКА

Дата: 24.10.2022 11:04
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Відповідно до рішення виконавчого комітету Кролевецької міської ради від 20 жовтня 2022 року № 237 "Про проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міський автобусний маршрут загального користування №2", організатор та робочий орган - Виконавчий комітет Кролевецької міської ради оголошує про проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на здійснення регулярних перевезень на міський автобусний маршрут загального користування № 2 "вул. Калиновського –Лікарня".

Номер маршруту: 2.

Найменування кінцевих зупинок: початкова зупинка "Вулиця Калиновського", кінцева зупинка "Лікарня".

Кількість рейсів: 26-30.

Кількість транспортних засобів на маршруті: 1.

Режим руху: маршрутне таксі.

Інтервал: 25 хвилин.

Періодичність: щоденний, або шість днів на тиждень з одним вихідним днем.

Умови конкурсу: тип транспортного засобу - автобус або мікроавтобус, пасажиромісткість – від 12 і більше місць; наявність транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Інформацію щодо конкурсу з визначення автомобільного перевізника та бланки документів для участі в конкурсі можна отримати у виконавчому комітеті Кролевецької міської ради (режим роботи: понеділок, вівторок, середа, четвер – з 800 до 1715, п’ятниця - з 800 до 1600, обідня перерва з 1200 до 1300) за адресою: 41300, місто Кролевець Сумської області, вулиця Грушевського буд. 19, кабінет № 18, телефон (05453) 95542.

Кінцевий строк прийняття документів – до 7 листопада 2022 року.

Засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника буде проводитися 21 листопада 2022 року о 1000 в приміщенні виконавчого комітету Кролевецької міської ради за адресою: 41300, місто Кролевець Сумської області, вулиця Грушевського буд. 19, кабінет № 18.

Довідки за телефоном (05453) 9-55-42, е-mail: krolrada@ukr.net.

Для участі в конкурсі автомобільний перевізник подає документи, визначені статтею 46 Закону України "Про автомобільний транспорт", за формою згідно з додатками 1-4 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, а саме:
заяву претендента встановленого зразка із зазначенням автобусного маршруту загального користування, на якому має намір працювати претендент; 
відомості за підписом суб’єкта господарювання про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті з зазначенням підстав для їх використання перевізником;
відомості про додаткові умови обслуговування маршруту;

копія паспорту та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (для фізичних осіб-підприємців);

копія документа, що підтверджує повноваження особи представляти інтереси перевізника (для юридичних осіб).

До уваги перевізників-претендентів, документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь