A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН: "Основна задача - забезпечити життєдіяльність нашої громади, перш за все безперебійну роботу підприємств критичної інфраструктури: медичні заклади, водоканалу, ЖЕКу, Ремдільниці, підприємств теплоенергетики!

Дата: 24.10.2022 14:05
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН "Сьогодні, провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади.

??Наразі основна задача, яка стоїть перед нами: забезпечення життєдіяльністі нашої громади – перш за все безперебійної роботи підприємств критичної інфраструктури медичних закладів, водоканалу, ЖЕКу, Ремдільниці, підприємств теплоенергетики.

?Також,

??основне на що звернув увагу керівників комунальних підприємств – ??бути готовими та забезпечити безперебійну роботу закладів охорони здоров’я, освіти, комунальних підприємств при виникненні надзвичайних ситуацій: у разі відсутності світла, газу, зв’язку.

?контролювати та забезпечувати належний температурний режим у приміщеннях закладів охорони здоров’я, дитячих садочках, загальноосвітніх закладах

?за минулу неділю рівень захворюваності на COVID-19 у нашій громаді стабілізовано (збільшення не має), але ??ПРОШУ жителів Кролевеччини: ДОТРИМУВАТИСЬ МАСКОВОГО РЕЖИМУ та профілактичних заходів. Бережіть себе та своїх близьких.

?узгодили і затвердили графік виїзду спеціалізованого автомобіля з медичним екіпажем для надання медичної допомоги жителям сіл нашої громади на поточний тиждень.

?Дав доручення:

?продовжити завезення дров для опалення закладів освіти, охорони здоров‘я і культури та роботи по утепленню приміщень

?продовжити роботи по облаштуванню та упорядкуванню найпростіших укриттів для закладів освіти, культури і охорони здоров‘я.

?провести дієву роботу з керівниками підприємств, установ, організацій щодо активної участі їхніх працівників в прибиранні закріплених територій, участі в «чистих четвергах» у місті та сільських населених пунктах громади.

?першочергово звернути увагу на невідкладне вирішення проблемних питань з якими звертаються депутати міської ради, мешканці багатоповерхових будинків (ремонт покрівлі, водо- та каналізаційних труб, освітлення підвальних приміщень, та ін.).

?контроль за благоустроєм та санітарним станом утримання кладовищ: ?прибирання та вивіз сміття."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь