Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ОСВІТИ, ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я, КУЛЬТУРИ, ФІЗКУЛЬТУРИ І СПОРТУ, СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ, АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УСТРОЮ, ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКОННОСТІ, ПРАВОПОРЯДКУ, ОХОРОНИ ПРАВ, СВОБОД І

Дата: 24.10.2022 15:53
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Сьогодні, 24 жовтня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань освіти під головуванням Ольги ПЕТРОВОЇ. В засіданні комісій взяли участь депутати: Ігор ГУМЕНЮК, Сергій ПОБИВАЙЛО та Сергій ЗАВГОРОДНІЙ. В роботі комісії взяли участь; заступник міського голови В’ячеслав ЖОВТЯ, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств Кролевецької міської ради.

?Депутати заслухали та обговорили питання: Про перейменування вулиць та провулків Кролевецької міської територіальної громади.

?Погодили внесення змін до ряду програм: забезпечення первинною медичною допомогою населення Кролевецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, надання якісної вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги населенню Кролевецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, розвитку освіти Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік, Безпечне та якісне харчування в закладах освіти Кролевецької міської ради на 2022 рік.

?Всього депутатами було розглянуто десять питань порядку денного. Всі вони були погоджені та рекомендовані до розгляду на пленарному засіданні.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь