A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ЗАФІКСУВАЛИ ДІЮЧИЙ ТАРИФ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ДО 31 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ.

Дата: 01.11.2022 13:21
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Діючий тариф на електричну енергію для побутових споживачів зафіксували до 31 березня 2023 року ?

Уряд ухвалив постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 483». Документом передбачено продовження дії спеціальних обов’язків, покладених на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії ??

Нагадаємо, ціна на електроенергію для населення була знижена з 1 жовтня 2021 року.

Фіксований тариф становить ??

? для індивідуальних побутових споживачів - 1,44 грн/кВт*год при споживанні до 250 кВт*год на місяць та 1,68 грн/кВт*год – понад 250 кВт *год на місяць

?1,68 грн/кВт*год незалежно від обсягу споживання – для колективних побутових споживачів, гуртожитків, для юридичних осіб, які є власниками або балансоутримувачами майна, що використовується для компактного поселення внутрішньо переміщених осіб у частині задоволення власних потреб ВПО, у дачних та дачно-будівельних кооперативах, садових товариствах, гаражно-будівельних кооперативах на технічні цілі та освітлення території, для релігійних організацій в частині використання електричної енергії для комунально-побутових потреб.

? Також цей тариф діє у багатоквартирних житлових будинках при використанні електроенергії для технічних цілей: роботи індивідуальних теплових пунктів, котелень, ліфтів, насосів, домофонів та освітлення дворів, східців і номерних знаків.

? Водночас постановою цей перелік доповнено цілями споживання на аварійне та евакуаційне освітлення, протипожежні системи, системи вентиляції, димовидалення та кондиціонування, системи сигналізації та авіаційні маяки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь