A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

14 тисяч споживачів на Сумщині підготували газові мережі до зими

Дата: 16.11.2022 13:19
Кількість переглядів: 103

Понад чотирнадцять тисяч клієнтів АТ «Сумигаз» замовили послугу з техобслуговування внутрішніх мереж у квартирах та приватних будинках. Таке обслуговування є актуальним для всіх споживачів газу, адже гарантує безпечне користування та запобігає аварійним ситуаціям. Саме витоки газу на внутрішніх мережах є причиною більшості викликів аварійної служби 104.

Подбати про власну безпеку та провести технічне обслуговування внутрішніх газових мереж досить просто. Клієнтам потрібно звернутись у найближчий 104.ua клієнтський простір.

Послуга надається на договірних засадах та передбачає фахове обстеження мереж на щільність й герметичність за допомогою спеціальних приладів, ліквідацію виявлених витоків газу, необхідний ремонт, заміну ущільнювальних матеріалів та складових, які вийшли з ладу.

Технічне обслуговування внутрішніх газових мереж - це гарантія безпечного споживання газу впродовж цілого року. Фахівці «Сумигазу» радять обстежити внутрішні газові мережі на початку опалювального сезону - і однією тривогою буде менше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь