Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

у міській раді відбулась зустріч Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА, представників мікрорайонів міста, депутатів міської ради з керівником Кролевецького РЕМ

Дата: 09.12.2022 13:17
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

у міській раді відбулась зустріч Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА, представників мікрорайонів міста, депутатів міської ради з керівником Кролевецького РЕМ Олександром ДЯЧКОМ.

👉Він пояснив присутнім про спеціальний аварійний, аварійний та погодинний графіки відключень електроенергії, стан справ у енергосистемі громади, відповів на численні запитання присутніх.

‼️Одним з варіантів вирішення питання, це збільшення ліміту потужностей для Сумської області та справедливий розподіл електроенергії між усіма споживачами.

❗️Кролевецька міська рада неодноразово зверталась до Сумиобленерго, Укренерго про застосування справедливих графіків аварійних відключень. Як зазначив керівник РЕМ міська рада жодним чином не впливає на черговість графіків та години аварійних відключень.

🤞Вже завтра депутати міської ради зберуться на позачергову сесію для прийняття відповідних звернень до Міністерства енергетики та НЕК «Укренерго»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь