A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів робочі наради з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади.

Дата: 12.12.2022 13:39
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Сьогодні, Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів робочі наради з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади.

🔷За результатами нарад, дав відповідні доручення на цей тиждень:

🤞Кожне підприємство, установа, організація, які використовують генератори і тим самим забезпечують теплом свої приміщення обов'язково працюватимуть ПУНКТАМИ ОБІГРІВУ. Продовжити роботи по забезпеченню таких пунктів всім необхідним: зв'язком, теплом, питною та технічною водою, медичними аптечками, подовжувачами і т. ін.

👉Директору КП «Акватермо» при вимкненні електропостачання – максимально використати всі необхідні можливості і засоби (генератори) для забезпечення тепла у закладах освіти, охорони здоров’я та культури

👉У зв’язку із ускладненням погодних умов: дощ і зниження температури - забезпечити посипання піщано-соляною сумішшю доріг, тротуарів, пішохідних переходів, автобусних зупинок.

👉Контроль за станом снігоприбиральної техніки. Продовжити роботу по заключенню договорів із підприємствами, які мають снігоприбиральну техніку про надання допомоги у розчищенні вулиць і провулків міста і сільських населених пунктів нашої громади.

👉Продовжити роботу по заключенню договорів на вивезення твердих побутових відходів із мешканцями багатоквартирних будинків та приватного сектору.

👉Контроль за благоустроєм та санітарним станом у населених пунктах нашої громади: прибирання та вивіз сміття, утримання кладовищ.

❗️За минулу неділю захворюваність на COVID-19 серед населення нашої громади є стабільно низькою, але прохання до жителів Кролевеччини: ДОТРИМУВАТИСЬ профілактичних заходів.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь