Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та окремих структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади.

Дата: 19.12.2022 12:15
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

Сьогодні, Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та окремих структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади.

❗️За результатами наради, дав відповідні доручення:

👉У зв’язку із ускладненням погодних умов: після потепління і дощу різке зниження температури - забезпечити посипання піщано-соляною сумішшю доріг, тротуарів, пішохідних переходів, автобусних зупинок.

👉Звернутись до ДП «Дороги Сумщини», Служби автомобільних доріг Сумської області та постійно тримати на контролі питання посипанням піщано-соляною сумішшю доріг до сільських населених пунктів нашої громади.

👉При вимкненні електропостачання (аварійному чи спеціально аварійному) – максимально використати всі необхідні можливості і засоби (генератори) намагатися забезпечити теплом заклади освіти, охорони здоров’я та культури.

👉За минулу неділю захворюваність на COVID-19 серед населення нашої громади є стабільно низькою, але прохання до жителів Кролевеччини: ДОТРИМУВАТИСЬ профілактичних заходів.

👉Оперативно реагувати на звернення депутатів міської ради, мешканців багатоквартирних будинків, щодо проведення ремонтних робіт. Забезпечити виконання відповідних робіт та надання відповіді заявнику.

👉Контроль за благоустроєм та санітарним станом у населених пунктах нашої громади: прибирання та вивіз сміття, утримання кладовищ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь