Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор Лехман: "Дорога повинна бути проїзною"

Дата: 26.12.2022 16:14
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

На цьому наголосив Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН сьогодні, під час проведення апаратної наради з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради.

Автомобільна дорога Т-25-03 Вільне – Кролевець знаходиться на обслуговуванні в Службі автомобільних доріг у Сумській області.

👉Відділ ЖКГ Кролевецької міської ради неодноразово звертався до керівництва даної Служби автомобільних доріг в Сумській області і надавав всю інформацію про критичну аварійну ситуацію на ділянці дороги труба км 25+211 (міст в мікрорайоні Андріївка), передано фотозвіт, направлені відповідні листи-звернення.

👉Нажаль на сьогоднішній день роботи по ремонту дороги не розпочаті відповідальною службою, а після різких коливань температурного режиму ситуація на даній ділянці дороги значно погіршилась у зв'язку з замерзанням талої води навколо вибоїн.

✅З метою забезпечення доступності до соціальних обєктів, безпечного проїзду міжміських, міських та шкільних автобусів було прийнято рішення власними силами зробити все що можна, щоб дорога була проїзною.

🙏Дякуємо за допомогу в вирішенні цього соціально важливого питання для нашої громади ТОВ "Кролевецький комбікормовий завод", КП "Ремдільниця", ТОВ "Торговий дім Династія". Наразі ведуться роботи по ліквідації льодяних намерзань та вирівнювання дорожнього покриття.

🤞Ми сподіваємось, що все таки Служба автомобільних доріг в Сумській області виконає всі обіцянки і продовжить ремонт зазначеної ділянки належним чином.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь