A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор Лехман: "Дорога повинна бути проїзною"

Дата: 26.12.2022 16:14
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

На цьому наголосив Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН сьогодні, під час проведення апаратної наради з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради.

Автомобільна дорога Т-25-03 Вільне – Кролевець знаходиться на обслуговуванні в Службі автомобільних доріг у Сумській області.

👉Відділ ЖКГ Кролевецької міської ради неодноразово звертався до керівництва даної Служби автомобільних доріг в Сумській області і надавав всю інформацію про критичну аварійну ситуацію на ділянці дороги труба км 25+211 (міст в мікрорайоні Андріївка), передано фотозвіт, направлені відповідні листи-звернення.

👉Нажаль на сьогоднішній день роботи по ремонту дороги не розпочаті відповідальною службою, а після різких коливань температурного режиму ситуація на даній ділянці дороги значно погіршилась у зв'язку з замерзанням талої води навколо вибоїн.

✅З метою забезпечення доступності до соціальних обєктів, безпечного проїзду міжміських, міських та шкільних автобусів було прийнято рішення власними силами зробити все що можна, щоб дорога була проїзною.

🙏Дякуємо за допомогу в вирішенні цього соціально важливого питання для нашої громади ТОВ "Кролевецький комбікормовий завод", КП "Ремдільниця", ТОВ "Торговий дім Династія". Наразі ведуться роботи по ліквідації льодяних намерзань та вирівнювання дорожнього покриття.

🤞Ми сподіваємось, що все таки Служба автомобільних доріг в Сумській області виконає всі обіцянки і продовжить ремонт зазначеної ділянки належним чином.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь