A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади

Дата: 16.01.2023 11:53
Кількість переглядів: 345

Сьогодні, 16 січня Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади.

За результатами наради, дав відповідні доручення:

👉Відділу освіти, КП «Акватермо» продовжити контроль за тепловим режимом у закладах освіти, охорони здоров’я та культури.

👉КП «Акватермо»тримати на постійному контролі зміни у погодинному графіку, при настанні аварійного чи спеціально аварійного вимкнення електропостачання – максимально використати всі необхідні можливості і засоби (генератори), намагатися забезпечити теплом соціальні заклади нашої громади.

👉КП «Ремдільниця»активізувати роботу по заключенню договорів з мешканцями багатоквартирних будинків на вивіз твердих побутових відходів.

👉КП «Ремдільниця»продовжити роботу по заключенню договорів з власниками спецтехніки та при настанні ускладнених погодних умов (випадання снігу, дощ з пониженням температури, ожеледиця) проводити розчищення, посипання протиожеледною сумішшю доріг, тротуарів, автобусних зупинок, пішохідних переходів.

👉Контроль за благоустроєм та санітарним станом у населених пунктах нашої громади: прибирання та вивіз сміття, утримання кладовищ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь