Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Учні Кролевецького ліцею №1 взяли участь у спільному проєкті «#TalkWithNativeSpeaker»

Дата: 09.02.2023 11:38
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

Протягом двох тижнів у Кролевецькому ліцеї №1 всі охочі милувалися холіфестом із однойменною назвою. Автори - діти 3-х – 10-ти років, які відвідують Недільну школу в Техасі (Сполучені Штати Америки) та молодші школярі нашого закладу освіти. Захід став можливий завдяки реалізації спільного проєкту«#TalkWithNativeSpeaker» (автори: член дебатного клубу, учениця 9-Б класу, Ольга Капець та волонтерка із США Хайді Тіле).

Американські діти не розуміють справжньої суті війни в Україні, але вони добре знають, що радість, доброта та любов дуже важливі для кожної дитини, а особливо для їх українських однолітків, які страждають від жахіть війни. Про що ж мріють діти? Мріють про дружну щасливу родину, про яскраві фарби життя, але найголовніша мрія наших дітей – життя без страху та тривоги під мирним небом України.

«Ми молимося за вашу безпеку та за вашу свободу… Ми продовжимо молитися за вас, ваші сім’ї і за ваших друзів. Ми сподіваємось, що малюнки подарують вам усмішку» ,- зазначається у супровідному листі волонтерки.

«Дорогі вихованці Недільної школи в Техасі, надіслані малюнки подарували нашим діткам часточку вашого тепла та неймовірні усмішки. Щиро дякуємо за підтримку!», - відповідь, що полетить нашим друзям за океан.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=660317282565094&set=pcb.660317585898397

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь