Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Учні Кролевецького ліцею №1 взяли участь у спільному проєкті «#TalkWithNativeSpeaker»

Дата: 09.02.2023 11:38
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

Протягом двох тижнів у Кролевецькому ліцеї №1 всі охочі милувалися холіфестом із однойменною назвою. Автори - діти 3-х – 10-ти років, які відвідують Недільну школу в Техасі (Сполучені Штати Америки) та молодші школярі нашого закладу освіти. Захід став можливий завдяки реалізації спільного проєкту«#TalkWithNativeSpeaker» (автори: член дебатного клубу, учениця 9-Б класу, Ольга Капець та волонтерка із США Хайді Тіле).

Американські діти не розуміють справжньої суті війни в Україні, але вони добре знають, що радість, доброта та любов дуже важливі для кожної дитини, а особливо для їх українських однолітків, які страждають від жахіть війни. Про що ж мріють діти? Мріють про дружну щасливу родину, про яскраві фарби життя, але найголовніша мрія наших дітей – життя без страху та тривоги під мирним небом України.

«Ми молимося за вашу безпеку та за вашу свободу… Ми продовжимо молитися за вас, ваші сім’ї і за ваших друзів. Ми сподіваємось, що малюнки подарують вам усмішку» ,- зазначається у супровідному листі волонтерки.

«Дорогі вихованці Недільної школи в Техасі, надіслані малюнки подарували нашим діткам часточку вашого тепла та неймовірні усмішки. Щиро дякуємо за підтримку!», - відповідь, що полетить нашим друзям за океан.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=660317282565094&set=pcb.660317585898397

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь