Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Увага❗️Служба ДСНС закликає мешканців нашої громади бути обережними та виконувати елементарні правила поведінки на льоду.

Дата: 14.02.2023 11:33
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

Пам'ятайте, виходити на тонку кригу – вкрай небезпечно! Особливо це застереження стосується рибалок.

👉Звертаємось до любителів зимової риболовлі: підлідна ловля риби вимагає суворого дотримання правил безпечної поведінки на льоду. 👉Не забувайте, що жодна улюблена звичка чи захоплення не вартує того, аби піддавати ризику власне життя чи здоров’я.

👉Перш ніж ступити на лід, перевірте його товщину. Його небезпечна товщина повинна бути не менше ніж 7 см для однієї людини. Для групи людей вимоги безпеки більш суворі – від 15 до 17 см.

👉Не пробивайте поряд на невеликій ділянці багато лунок (відстань між ними має бути 5-6 м). Не ловіть рибу поблизу вимоїн та занадто далеко від берега. Також заборонено стрибати і бігати по льоду, збиратися у великі групи.

👉Кожен рибалка повинен мати з собою рятувальний жилет та міцну мотузку довжиною 15-20 м. Беріть також з собою мобільний телефон чи інші засоби зв’язку. Вкрай небезпечно виходити на лід у нічний час та поодинці.

☝️Пам’ятайте, дотримання правил безпечної поведінки на льоду допоможе вам зберегти своє життя і життя людей, які знаходяться поруч з вами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь