Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

За підтримки Мінсоцполітики служби у справах дітей на деокупованих територіях отримали 39 електрогенераторів для забезпечення безперебійної роботи

Дата: 22.02.2023 10:54
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

Служби у справах дітей в Україні отримали 39 електрогенераторів для забезпечення безперебійної роботи, зокрема на деокупованих територіях. 

За словами заступниці Міністра соціальної політики Уляни Токарєвої, забезпечення соціального захисту дітей, які постраждали через агресію росії, у громадах є незмінним пріоритетом Міністерства соціальної політики.

“Через війну тисячі дітей перебувають у складних життєвих обставинах, втрачають зв’язок із рідними, потребують психологічної та соціальної підтримки. Така благодійна допомога в умовах воєнного стану слугуватиме забезпеченню захисту кожної дитини, яка потребує турботи, допоможе кожній громаді виконати це завдання”, - підкреслила Уляна Токарєва.

Генератори для нашої держави надіслали Об'єднані Арабські Емірати. Їх передача до служб у справах дітей стала можливою завдяки спільним зусиллям Офісу Президента України, Міністерства соціальної політики, Фонду Держмайна та благодійного фонду UAIM  Humanitarian Fund. 

Громадська організація “Відповідальні громадяни” взяла на себе питання транспортування генераторів до областей з деокупованими територіями. Доставкою обладнання також опікувались Укрзалізниця та польське агентство RARS (Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych).

 

 

Довідково

Генератори розподілені в рамках програми ФДМУ та державних інституцій “Утеплюємо країну”.

 

 

 

 

Прес-служба Міністерства соціальної політики,

289-35-60,

press@mlsp.gov.ua

 

 



__________ Information from ESET Mail Security, version of virus signature database 26787 (20230221) __________

The message was checked by ESET Mail Security.
http://www.eset.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь