Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Сумщина. Рік незламності: підтримка

Дата: 24.02.2023 14:25
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

Дякуємо усім жителям області, захисникам, волонтерам, міжнародним партнерам − усім, хто був підтримкою для нашої області та її жителів.

✅Протягом воєнного стану профінансовано 100% виплат державної допомоги сім’ям та особам, субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

✅За програмою «Прихисток» 2 729 жителя області прихистили 6 079 внутрішньо переміщених осіб.

✅В області створена інформаційна платформа для внутрішньо переміщених осіб за посиланням https://vpo.sm.gov.ua/. На даній платформі розміщена інформація з медичних та освітніх послуг, питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, інформація щодо місць видачі гуманітарної допомоги на території Сумської області у розрізі міських, селищних, сільських територіальних громад.

✅За кошти обласного бюджету надано:

- одноразову матеріальну допомогу 60 постраждалим Захисникам і Захисницям України та 93 сім’ям загиблих (тих, які пропали безвісти), померлих Захисників і Захисниць України на загальну суму 3 млн гривень;

- одноразову матеріальну допомогу сім’ям загиблих (тих, які пропали безвісти), померлих Захисників і Захисниць України на поховання у сумі 981,3 тис. гривень;

- компенсацію готівкою на придбання твердого палива 46 сім’ям Захисників і Захисниць України на загальну суму 147,2 тис. гривень;

- адресну грошову допомогу за проходження обстеження методом магнітно-резонансної томографії у сумі 1,7 тис. гривень;

- щорічну разову грошову допомоги 318 батькам загиблих (тих, які пропали безвісти), померлих Захисників і Захисниць України на загальну суму 1,5 млн гривень.

✅Міжнародні організації активно долучились до оснащення необхідними засобами «Пунктів незламності» і надали 426 генераторів. Крім того, за повідомленням 33 територіальних громад, ними самостійно отримано від донорів 342 генератори різної потужності.

✅Міжнародна організація з міграції організувала доставку вугілля для 1270 домогосподарств 7 громад області (в об’ємі 2 т на домогосподарство).

✅З початку війни гуманітарним штабом при Сумській ОВА отримано лише залізницею 725 вагонів гуманітарної допомоги загальною вагою більше 14,3 тис. тонн. За інформацією територіальних громад у 2022 році від різних донорів отримано гуманітарну допомогу у загальній кількості понад 18 тис. тонн. та протягом січня 2023 року понад 807 тонн.

🤝Дякуємо усім і кожному, хто підтримував увесь цей рік жителів Сумщини! Дякуємо волонтерам та небайдужим людям, які донатять на ЗСУ, допомагають нашим захисникам усім, чим можуть.

🇺🇦Завдяки вам усім і кожному Україна вистояла. Продовжуємо боротись далі. До Перемоги!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь