Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У ДАР триває реєстрація заявок на безкоштовні міндобрива для озимих культур від Програми USAID АГРО

Дата: 08.03.2023 15:18
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Агровиробники, які обробляють від 5 до 500 га, можуть отримати міндобрива від Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) у межах ініціативи USAID на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна. 

АгроММСП отримають по 1 тонні мінеральних добрив для підживлення озимих культур (Сульфат амонію ((NH4)2SO4), Nitrogen 21%, Sulfur 24%). Учасники мають забезпечити логістику доставки добрив з обласних пунктів розподілення власним транспортом/коштом.

Проект здійснюється у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України. Подати заявку можна в ДАР до 14 березня 2023 року, в розділі «Отримання від Програми USAID АГРО 1 т мінеральних добрив для підживлення озимих культур».

Заявку за цим конкурсом можуть подати агровиробники, які:

• Зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці, в тому числі сімейні фермерські господарства.

• Мають загальну площу земельних ділянок у власності та/або в оренді від 5 до 500 га, розташовані в наступних областях: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська.

• Зареєстровані у ДАР https://www.dar.gov.ua. Заявники зможуть обрати один з трьох видів допомоги: мінеральні добрива для підживлення озимих культур або мінеральні добрива для основного та припосівного внесення на ярі культури або насіння соняшнику.

• Відповідають іншим вимогам: не здійснюють господарську діяльність на окупованих територіях, території РФ та Республіки Білорусь; не є об’єктом санкцій відповідно до українського законодавства тощо (повний перелік вимог у ДАР).

Корисні матеріали:

• Інструкція з реєстрації у ДАР (https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-zareyestruvatysia)

• Інструкція щодо входу в кабінет та редагування інформації у ДАР (https://www.dar.gov.ua/cards.../yak-uvijty-ta-vidredaguvaty)

Контактна інформація ДАР:

Контакт-центр ДАР: +38 044 339 9215; support@dar.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь