Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відбулося засідання бюджетної комісії міської ради.

Дата: 29.03.2023 09:53
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН "Дякую депутатам за конструктивну та результативну роботу. На чергову сесію винесемо для затвердження ряд нагальних і важливих для громади питань. Головне з яких – підтримка наших захисників. Кожного пленарного засідання ми виділяємо посильну суму, аби допомогти військовим найнеобхіднішим. Так робитимемо до повної Перемоги над ворогом.🇺🇦

‼️ Гостре питання, яке намагаємо урегулювати – це підтримка освітньої галузі громади. Зокрема, погодили перерозподіл коштів для забезпечення своєчасної заробітної плати педагогам, адже не секрет, що через суттєве зменшення державної освітньої субвенції, склалася непроста ситуація.

☝️ Також продовжуємо підтримку медичної галузі Кролевеччини. Маємо провести реконструкцію системи електропостачання з встановленням дизельної генераторної установки, а також придбати ще деякий медичний інвентар.

☝️ Плануємо виділити і додаткове фінансування на придбання запасних автозапчастин та шин на автобуси, які задіяні для перевезення пасажирів в межах нашої громади.

☝️ Наразі важливий і соціальний захист вразливих категорій населення. Так, заплановано спрямувати додаткові кошти для допомоги мешканцям нашої громади, яким необхідне дороговартісне лікування.

☝️ Не менш важливо спокійно завершити цьогорічний опалювальний сезон та одразу розпочати підготовку до наступного. Вже сьогодні передбачаємо фінансові ресурси на придбання дров та оплату енергоресурсів.

Працюємо далі…"

Джерело https://www.facebook.com/viktor.lekhman

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь