Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відбулося засідання бюджетної комісії міської ради.

Дата: 29.03.2023 09:53
Кількість переглядів: 346

Фото без опису

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН "Дякую депутатам за конструктивну та результативну роботу. На чергову сесію винесемо для затвердження ряд нагальних і важливих для громади питань. Головне з яких – підтримка наших захисників. Кожного пленарного засідання ми виділяємо посильну суму, аби допомогти військовим найнеобхіднішим. Так робитимемо до повної Перемоги над ворогом.🇺🇦

‼️ Гостре питання, яке намагаємо урегулювати – це підтримка освітньої галузі громади. Зокрема, погодили перерозподіл коштів для забезпечення своєчасної заробітної плати педагогам, адже не секрет, що через суттєве зменшення державної освітньої субвенції, склалася непроста ситуація.

☝️ Також продовжуємо підтримку медичної галузі Кролевеччини. Маємо провести реконструкцію системи електропостачання з встановленням дизельної генераторної установки, а також придбати ще деякий медичний інвентар.

☝️ Плануємо виділити і додаткове фінансування на придбання запасних автозапчастин та шин на автобуси, які задіяні для перевезення пасажирів в межах нашої громади.

☝️ Наразі важливий і соціальний захист вразливих категорій населення. Так, заплановано спрямувати додаткові кошти для допомоги мешканцям нашої громади, яким необхідне дороговартісне лікування.

☝️ Не менш важливо спокійно завершити цьогорічний опалювальний сезон та одразу розпочати підготовку до наступного. Вже сьогодні передбачаємо фінансові ресурси на придбання дров та оплату енергоресурсів.

Працюємо далі…"

Джерело https://www.facebook.com/viktor.lekhman

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь