A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Розроблено посібник за матеріалами тренінгу «Менеджмент соціальних послуг в умовах війни»

Дата: 30.03.2023 16:50
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

За матеріалами тренінгу «Менеджмент соціальних послуг в умовах війни», організованого ПРООН в Україні спільно з Офісом Президента України та Міністерством соціальної політики за фінансової підтримки Уряду Німеччини підготовлено посібник. Він містить узагальнену інформацію щодо необхідних соціальних послуг, а також змін та особливостей в їх організації та наданні в умовах війни.

Викладений матеріал у посібнику стане в пригоді фахівцям, які безпосередньо надають соціальні послуги, уповноваженим органам системи надання соціальних послуг, представникам закладів освіти та студентам соціальної роботи. 

Саме соціальні послуги є базовими елементами соціального захисту населення, спрямованими на подолання чи мінімізацію складних життєвих обставин. Адже з початком повномасштабного вторгнення росії значна кількість громадян України потрапила у складні життєві обставини і потребує підтримки. 

В умовах воєнного стану для того, щоб підтримати вразливі групи населення, місцеві органи влади змушені діяти екстрено і кризово. Для цього законодавчо врегульована спрощена процедура ухвалення рішень про надання соціальних послуг та порядок їх отримання. 

Така організація роботи забезпечує ухвалення рішень про надання соціальних послуг протягом однієї доби, надає можливість отримувати соціальні послуги на підставі заяви без подання документів (у разі їх відсутності/втрати).

Завантажити посібник та дізнатися корисну інформацію можна за посиланням:   https://www.undp.org/uk/ukraine/publications/materialy-treninhu-menedzhment-sotsialnykh-posluh-v-umovakh-viyny?fbclid=IwAR0LEavzPRBQwanixbAuvEYjDnmFqyvj2DqUiJJfvZVNML61cFPwoTfnRc0.

Матеріали тренінгу "Менеджемент соціальних послуг в умовах війни"

 

 

Прес-служба Міністерства соціальної політики,

289-35-60,

press@mlsp.gov.ua

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь