A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Цифровізовано реєстрацію надавачів соціальних послуг завдяки новій підсистемі ЄІССС

Дата: 31.03.2023 10:44
Кількість переглядів: 412

Мінсоцполітики продовжує цифровізовувати соціальну сферу та послуги задля зручності громадян та ефективності роботи працівників органів соцзахисту, а також з метою усунення корупційних ризиків. Зокрема, впроваджує Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг (Реєстр), який є підсистемою Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС). 

«Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг впроваджується планово та поетапно. Наразі вже доступний функціонал Реєстру в частині надавачів соцпослуг. Це збільшує прозорість ринку та спрощує для працівників органів соцзахисту реєстрацію відповідних суб'єктів завдяки новій підсистемі ЄІССС.

Також держава та органи соціального захисту населення відтепер мають зручний доступ до інформації про всіх надавачів соціальних послуг», – прокоментувала Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович. 

Міністерка підкреслила, що структурним підрозділам з питань соціального захисту населення (далі – реєстратори) та надавачам соціальних послуг більше не потрібно подавати таку інформацію до Мінсоцполітики. Відтепер реєстратори з використанням програмних засобів ЄІССС самостійно здійснюють внесення інформації про надавачів соціальних послуг до розділу про надавачів соціальних послуг Реєстру.

Нагадаємо, Порядок та механізм ведення Реєстру визначено у Порядку формування, ведення та доступу до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2021 року № 99.

Додаткову інформацію про користувачів Реєстру та які документи потрібно надати надавачам соціальних послуг для реєстрації можна знайти за посиланням https://www.msp.gov.ua/content/reestr-nadavachiv-socialnih-poslug.html.

 

 

Прес-служба Міністерства соціальної політики,

289-35-60,

press@mlsp.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь