Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ РОЗПОЧАТО РЕАЛІЗАЦІЮ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ «ЛЮДСЬКИЙ ВИМІР. ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ДАНИХ, СПІВПРАЦІ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАДИ"

Дата: 03.05.2023 15:48
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

Головною метою є підвищення стійкості громад шляхом надання активним членам громад (представникам громадського сектору, органів місцевого самоврядування) інструментів роботи з даними та прийняття рішень на основі правдивих даних. Участь у цьому проєкті беруть громади 10 областей України, 15 громад з Сумщини у тому числі і Кролевецька міська територіальна громада.

👉Сьогодні, 3 травня у приміщенні Кролевецької міської ради розпочав роботу перший тренінг, на який зібрались представники Кролевецької та Новослобідської громад, які виявивли бажання навчитися працювати з даними, розробляти проєкти, зрозуміти, де шукати на ці проєкти фінансування тощо.

👉Разом з тренером Віктором БОБИРЕНКОМ 🤝 присутні освоювали ази «Збору та обробки даних». Саме така тематика першого з трьох тренінгів, наступні будуть розкривати теми аналізу даних та формування інклюзивного курсу дій на основі фактичних даних.

👉Також учасники проєкту поспілкувалися в режимі онлайн з представником Міжнародної організації з міграції в Україні Іриною ПАРХОМЕНКО🤝

☝️Зазначимо, громади, що успішно пройдуть всі 3 тренінги отримають обладнання для збору і аналізу даних (ноутбуки, планшети, ліцензійне програмне забезпечення) та зможуть взяти участь у конкурсі грантів.

❗️Цикл тренінгів у рамках проєкту «Людський вимір. Ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громади" - впроваджується ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) та фінансування Уряду Канади

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=555197746730178&set=pcb.555198096730143


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь