Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ РОЗПОЧАТО РЕАЛІЗАЦІЮ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ «ЛЮДСЬКИЙ ВИМІР. ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ДАНИХ, СПІВПРАЦІ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАДИ"

Дата: 03.05.2023 15:48
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

Головною метою є підвищення стійкості громад шляхом надання активним членам громад (представникам громадського сектору, органів місцевого самоврядування) інструментів роботи з даними та прийняття рішень на основі правдивих даних. Участь у цьому проєкті беруть громади 10 областей України, 15 громад з Сумщини у тому числі і Кролевецька міська територіальна громада.

👉Сьогодні, 3 травня у приміщенні Кролевецької міської ради розпочав роботу перший тренінг, на який зібрались представники Кролевецької та Новослобідської громад, які виявивли бажання навчитися працювати з даними, розробляти проєкти, зрозуміти, де шукати на ці проєкти фінансування тощо.

👉Разом з тренером Віктором БОБИРЕНКОМ 🤝 присутні освоювали ази «Збору та обробки даних». Саме така тематика першого з трьох тренінгів, наступні будуть розкривати теми аналізу даних та формування інклюзивного курсу дій на основі фактичних даних.

👉Також учасники проєкту поспілкувалися в режимі онлайн з представником Міжнародної організації з міграції в Україні Іриною ПАРХОМЕНКО🤝

☝️Зазначимо, громади, що успішно пройдуть всі 3 тренінги отримають обладнання для збору і аналізу даних (ноутбуки, планшети, ліцензійне програмне забезпечення) та зможуть взяти участь у конкурсі грантів.

❗️Цикл тренінгів у рамках проєкту «Людський вимір. Ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громади" - впроваджується ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) та фінансування Уряду Канади

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=555197746730178&set=pcb.555198096730143


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь