Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На засіданні колегії Департаменту соціального захисту Сумської ОДА присутні ознайомились із станом проведення ремонту приміщення гуртожитку (м.Кролевець) для забезпечення тимчасовим житлом осіб з числа внутрішньо переміщених

Дата: 03.05.2023 16:32
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

Департаментом організоване засідання колегії за підсумками роботи органів соціального захисту населення, установ і закладів за І квартал 2023 року в умовах воєнного стану. Захід проведений сьогодні під головуванням Людмили МУСІЯКИ, директора Департаменту, в форматі відеозвязку з залученням керівників місцевих органів, структур, установ соціального захисту населення, міських, селищних, сільських голів об’єднаних територіальних громад.

🔻 Відповідно до порядку денного заслухали виступи заступників директора Департаменту Надії СТЕПАНЕНКО та Оксани БОГДАН, заступника начальника управління організаційної роботи, сімейної політики та моніторингу Ольги ЯКИМЕНКО, з виступами яких можна ознайомитись в наступних публікаціях.

❗️ Крім того, до доповіді були запрошені

Тетяна ШЕВЧЕНКО, директор Сумського обласного центру соціальних служб, яка довела до відома інформацію про передачу Центру автомобіля, виданого в межах проекту «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення східної України», що фінансується Урядом Канади та впроваджується ПРООН.

Анатолій ФІРСИК, директор КУ СОР «Свеський психоневрологічний інтернат», проінформував про стан та умови перебування підопічних інтернату після переселення;

Тетяна ХАРИТОНОВА, начальник відділу економічного розвитку та інфраструктурних проектів виконавчого комітету Кролевецької міської ради, ознайомила з інформацією про проведення ремонту приміщення гуртожитку для забезпечення тимчасовим житлом осіб з числа внутрішньо переміщених в рамках участі громади в проекті Програми Відновлення України.

📌 За результатами роботи членами колегії внесені пропозиції до проекту наказу Департаменту з рядом рекомендацій і доручень щодо вжиття заходів забезпечення належного виконання програмних завдань у сфері праці, соціального захисту та обслуговування населення. Підписаний наказ в установленому порядку буде оприлюднений на веб-розділі Департаменту веб-порталу місцевих органів виконавчої влади Сумської області.

Джерело https://www.facebook.com/dsznsumyoda


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь