Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН: "Дякую кожному волонтеру гуманітарного штабу Кролевецької громади за важку та віддану працю."

Дата: 15.05.2023 10:50
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

За кожним результатом стоїть велика праця людей. А особливо, якщо йдеться про гуманітарну допомогу. Дякую кожному волонтеру гуманітарного штабу Кролевецької громади за важку та віддану працю. З перших днів повномасштабного вторгнення і донині ви допомагаєте військовим, переселенцям та соціально вразливим мешканцям нашої громади. На ваших плечах пошук допомоги, логістика, завантаження, розвантаження, перевезення до місця видачі по місту і старостинським округам, безпосередньо видача допомоги. Через ваші руки пройшли сотні тон гуманітарного вантажу…

☝️ Хочу зазначити, що за свою роботу команда гуманітарного штабу нашого міста не отримує жодної копійки. Працюють наші невтомні волонтери по 12-13 годин на добу, за покликом свого доброго серця, а нагорода для них – це привітне слово та вдячний погляд.

Ми їх всі добре знаємо. Це порядні та чесні кролевчани.

❤️ Найважливіші слова, які хочеться сказати сьогодні нашим волонтерам від імені усіх мешканців громади: “Дякую!”. Ваша праця важлива. Ми цінуємо її.

Слава нашим невтомним волонтерам

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

https://www.facebook.com/viktor.lekhman


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь