Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН: "Дякую кожному волонтеру гуманітарного штабу Кролевецької громади за важку та віддану працю."

Дата: 15.05.2023 10:50
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

За кожним результатом стоїть велика праця людей. А особливо, якщо йдеться про гуманітарну допомогу. Дякую кожному волонтеру гуманітарного штабу Кролевецької громади за важку та віддану працю. З перших днів повномасштабного вторгнення і донині ви допомагаєте військовим, переселенцям та соціально вразливим мешканцям нашої громади. На ваших плечах пошук допомоги, логістика, завантаження, розвантаження, перевезення до місця видачі по місту і старостинським округам, безпосередньо видача допомоги. Через ваші руки пройшли сотні тон гуманітарного вантажу…

☝️ Хочу зазначити, що за свою роботу команда гуманітарного штабу нашого міста не отримує жодної копійки. Працюють наші невтомні волонтери по 12-13 годин на добу, за покликом свого доброго серця, а нагорода для них – це привітне слово та вдячний погляд.

Ми їх всі добре знаємо. Це порядні та чесні кролевчани.

❤️ Найважливіші слова, які хочеться сказати сьогодні нашим волонтерам від імені усіх мешканців громади: “Дякую!”. Ваша праця важлива. Ми цінуємо її.

Слава нашим невтомним волонтерам

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

https://www.facebook.com/viktor.lekhman


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь