Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевеччина тепло і привітно прийняла багатодітну родину Олексія Петровича та Світлани Михайлівни Акуленків

Дата: 17.05.2023 11:44
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

У Кролевець продовжують прибувати внутрішньо переміщенні особи, які шукають у нашому місті надійний прихисток. Чимало з них поспіхом залишають рідні домівки, рятуючи своє життя від постійних ворожих обстрілів чи втікаючи від окупації ворога. Перед нами ж постало важливе завдання – подбати про українців, для яких наша громада стала новим домом.

Так, у минулу суботу громада села Буйвалового тепло і привітно прийняла багатодітну родину Олексія Петровича та Світлани Михайлівни Акуленків, їхніх п'ятеро дітей та літню бабусю. Сім’я переїхала з Ямпільського району с. Чуйківка, яке знаходиться всього за 7 кілометрів від кордону з країною-агресором.

Жителі Кролевеччини, допомогли сім’ї облаштуватися: принесли меблі, дещо з техніки та продукти харчування. Поділилися і насінням для посіву. Разом нагодували і худобу, яку вдалося вивезти з-під обстрілів ворога, накосили траву корівці, телиці, вівцям та козам.

Я дуже дякую всім небайдужим кролевчанам за допомогу! Зокрема, працівникам та директору Центру надання соціальних послуг Ользі Романенко за перевезення родини Акуленків; підприємцям Олександру Стожку, Олександру Ткаченку і Миколі Єфіменку за транспортування речей та худоби, а ще всіх, згуртованих та щирих мешканців нашої Кролевеччини за чуйність та турботу: Людмилі і Григорію Чабак, Сергію і Наталії Яковині, Степану і Валентині Хожай, Олександру Левенку, родинам Віктора Калія та Сергія Гарячого, Марії Макаренко.

Пишаюсь Вами! Разом ми сила! Україна переможе!

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6241379415977919&set=a.1306266416155935


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь