Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевеччина тепло і привітно прийняла багатодітну родину Олексія Петровича та Світлани Михайлівни Акуленків

Дата: 17.05.2023 11:44
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

У Кролевець продовжують прибувати внутрішньо переміщенні особи, які шукають у нашому місті надійний прихисток. Чимало з них поспіхом залишають рідні домівки, рятуючи своє життя від постійних ворожих обстрілів чи втікаючи від окупації ворога. Перед нами ж постало важливе завдання – подбати про українців, для яких наша громада стала новим домом.

Так, у минулу суботу громада села Буйвалового тепло і привітно прийняла багатодітну родину Олексія Петровича та Світлани Михайлівни Акуленків, їхніх п'ятеро дітей та літню бабусю. Сім’я переїхала з Ямпільського району с. Чуйківка, яке знаходиться всього за 7 кілометрів від кордону з країною-агресором.

Жителі Кролевеччини, допомогли сім’ї облаштуватися: принесли меблі, дещо з техніки та продукти харчування. Поділилися і насінням для посіву. Разом нагодували і худобу, яку вдалося вивезти з-під обстрілів ворога, накосили траву корівці, телиці, вівцям та козам.

Я дуже дякую всім небайдужим кролевчанам за допомогу! Зокрема, працівникам та директору Центру надання соціальних послуг Ользі Романенко за перевезення родини Акуленків; підприємцям Олександру Стожку, Олександру Ткаченку і Миколі Єфіменку за транспортування речей та худоби, а ще всіх, згуртованих та щирих мешканців нашої Кролевеччини за чуйність та турботу: Людмилі і Григорію Чабак, Сергію і Наталії Яковині, Степану і Валентині Хожай, Олександру Левенку, родинам Віктора Калія та Сергія Гарячого, Марії Макаренко.

Пишаюсь Вами! Разом ми сила! Україна переможе!

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6241379415977919&set=a.1306266416155935


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь