Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 23.05.2023 17:39
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Сьогодні, 23 травня відбулось засідання постійної комісії Кролевецької міської ради з питань житлово-комунального господарства. Провів засідання комісії її голова Євген ТРИГУБ. В засіданні комісій взяли участь депутати: Олександр РАКИТЯНСЬКИЙ, Еседуллах ХАНАЛІЄВ, Сергій МАЛАХОВ. У роботі комісії взяв участь Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН і керівники структурних підрозділів міської ради.

👉Депутати розглянули та обговорили нагальні питання сьогодення, які стосуються комунальної власності, погодили внесення змін до програми з благоустрою, до рішення тридцять шостої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання від 27 квітня 2023 року "Про співфінансування оплати послуг з поточного ремонту та експлуатаційного утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства (автомобільних доріг загального користування місцевого значення Кролевецької міської територіальної громади)".

👉Також, разом з новим керівником КП «Акватермо» Сергієм Петрусенком обговорили нагальні питання продовження підготовки підприємства і об’єктів соціальної інфраструктури до нового опалювального 2023-2024 року.

🔷Після жвавого обговорення депутати погодили та рекомендували до розгляду ці питання на сесії міської ради 25 травня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь