A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ: РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ОСНОВНА СЕСІЯ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕНОГО ТЕСТУ

Дата: 05.06.2023 11:40
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Основні сесії національного мультипредметного тесту проходитимуть протягом червня в Україні та в 47 містах 30 інших країн.

З міркувань безпеки Український центр оцінювання якості освіти не публікує інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на наших офіційних сторінках у соцмережах.

Український центр оцінювання якості освіти наполегливо рекомендує учасникам не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека і їхня, і організаторів НМТ.

Тестування відбуватиметься у дві зміни: перша – з 10:00, друга – з 15:00 за київським часом у всіх країнах, окрім США та Канади.

За посиланням https://cutt.ly/VwwF3JAS можна ознайомитися з інформацією про початок тестування за місцевим часом у певній країні. В усіх містах США та Канади НМТ розпочинатимуть о 18:00 за Києвом, тобто о 08:00 у Сакраменто, о 09:00 в Едмонтоні, о 10:00 у Х’юстоні, об 11:00 у Детройті, Нью-Йорку та Торонто, о 12:00 у Монктоні.

Український центр оцінювання якості освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь