Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Колевеччина – Херсонщині: допомогу з Кролевецької міської територіальної громади відправили постраждалим в Херсонській області.

Дата: 15.06.2023 10:43
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

Кролевеччина продовжує допомагати та підтримувати мешканців Херсонщини, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС. Сьогодні відправили чергову вантажівку з гуманітарною допомогою. Це продукти харчування, засоби гігієни, корм для тварин та багато іншого. На зібрані кошти в сумі 16 тис 100 грн. придбано та передано пральну машину та сушарки для одягу.

💛💙 Хочу зазначити, що українці не раз показували усьому світу, наскільки згуртовані. Наша громада зібрала цей гуманітарний вантаж всього за три дні! Кролевчани, ви – неймовірні!

🤝 Дякую підприємцям, соціально відповідальному бізнесу за оперативну роботу зі збору допомоги, а також всім-всім небайдужим мешканцям нашої громади. Зокрема, Кролевецькому комбікормовому заводу, ПП «Ярослав», Кролевецькому ліцею №5, ДНЗ №9, Центру надання соціальної допомоги, Інклюзивно-ресурсного центру, ЦНАПу, Центру зайнятості, Краєзнавчого музею, ФОП Срібранець, ПП «Камінське», ФОП Коростильов, магазину «Народний», а також Мутинській та Литвиновицькій громадам.

🤝 Окремо дякую волонтерам Гуманітарного штабу при Кролевецькій міській раді, працівникам Центру соціального захисту , які всі вихідні приймали допомогу, комплектували та проводили вантажні роботи.

💪 Наша сила в єдності! Наша згуртованість додає бойового духу та впевненості у перемозі. Ми сильні разом! Все буде Україна!🇺🇦

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6342357092546817&set=pcb.6342362159212977


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь