Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІДБУЛАСЬ СОРОКОВА СЕСІЯ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 07.07.2023 14:33
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН: "Сьогодні чергова сесія Кролевецької міської ради розпочалась з хвилини мовчання в пам’ять про нашого Героя-земляка Максима Іванчика та всіх захисників, що віддали своє життя захищаючи незалежність та суверенітет України.

✅ На порядок денний сесії було винесено 59 питань, як завжди попрацювали конструктивно та результативно. Разом з колегами-депутатами затвердили зміни до бюджету та програми економічного і соціального розвитку громади, програми цивільного захисту населення і територій від НС, заходів національного спротиву . А ще розглянули питання, які стосуються охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин.

✅ Одноголосно депутати проголосували за виділення коштів на придбання технічного обладнання для наших захисників. Ми будемо підтримувати військових аж до нашої Перемоги!

✅ Також на часі і облаштування укриттів у закладах соціальної сфери. Йдеться про заклади освіти, охорони здоров‘я, житлово-комунального сектору, культури – вирішено спрямували кошти на придбання матеріалів для їх поточного ремонту.

✅ Активно продовжуємо готуватися і до осінньо-зимового періоду. Чимало роботи в цьому напрямку вже зроблено, продовжуємо готувати заклади соціальної сфери до опалювального сезону. Також підтримали виділення фінансування на поточні ремонти і підготовку закладів освіти до нового навчального року.

✅ Ще одна приємна новина – на умовах співфінансування ми плануємо придбати шкільний автобус. Про це детальніше трохи згодом.

✅ Традиційно підтримали і виділення коштів для безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими засобами і медикаментами громадян, які мають на це право.

✅ Прийняли звернення до

Президента України, Верховної Ради України щодо недопущення підписання законопроєкту № 8401 "Проєкт Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану"

✅ Вдячний депутатам за підтримку Програми місцевих стимулів для молодих спеціалістів. Завдяки цьому рішенню лікарі-інтерни, які залишаються працювати у нашій громаді, отримають стимулюючі виплати.

Працюємо далі задля розвитку рідної Кролевеччини!" 

Джерело https://www.facebook.com/viktor.lekhman

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=6418985881550604&set=pcb.6418996318216227


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь