Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

"За честь і славу України! " 💛💙 під таким гаслом 12 липня камінчани провели мистецько-патріотичний захід на підтримку наших захисників!

Дата: 13.07.2023 11:33
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

Обдарована наша земля талановитими людьми, щедрими людьми, завзятими до будь-якої справи! Де беруться сили ? В батьківських порадах, вірних друзях, рідних по духу людях, в емоціях та внутрішній непохитній стійкості.....

Тому і захід вийшов сповнений патріотизму та вдячності! Задонатили 10258 грн, які будуть передані в м.Кролевець волонтерам для потреб наших мужніх ЗСУ!

Дякуємо всім, хто долучився до збору, митцям Центру культури Кролевецької міської ради, завзятим працівникам Камінського будинку культури, дитячому танцювальному колективу COOL DANCE (с.Мутин), неперевершеній поетесі Ніні Білоус та сміливій родині Артеменко ( мамі Маргариті і сину Назарчику), ведучим заходу Марині та Марії 😉 . За матеріальну підтримку вдячність Бику Віктору Михайловичу , Мацак Василю Івановичу та родині Куцогол Миколи Васильовича! Спасибі дівчатам за смаколики , які зникли зі швидкістю світла 🙂!

Україна була та буде! Ми - непереможні!

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=579369137732499&set=pcb.670929494482323


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь