Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив про посилення протиповітряної оборони на північному напрямку.

Дата: 24.07.2023 14:59
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

омандувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв Командування Об'єднаних Сил ЗС України повідомив про посилення протиповітряної оборони на північному напрямку.

👉За його словами, наша система протиповітряної оборони певною мірою залежить від міжнародної воєнно-технічної допомоги. 👉Тож, ми підвищуємо рівень захищеності об’єктів критичної інфраструктури в межах тих ресурсів, які отримуємо.

👉На даний час поступово відбувається посилення протиповітряної оборони на Сумському напрямку.

👉Зокрема ми додатково задіяли кілька вогневих груп, які озброєні крупнокаліберними кулеметами з коліматорними та тепловізійними прицільними комплексами, аби працювати по повітряним цілям зокрема і вночі. Групи також устатковані прожекторними установками. Перебуваючи на одній з вогневих позицій, особисто спостерігав роботу екіпажів цих мобільних вогневих груп під час нападу ворожих безпілотників.

☝️Але щоб українське небо було більш захищеним, необхідна додаткова допомога від західних партнерів, – йдеться у повідомленні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь