Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відремонтовано водонапірну вежу у с.Мирне Божківського старостинського округу.

Дата: 03.08.2023 09:07
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

Міський голова Віктор ЛЕХМАН: "Для нас важливий комфорт та благоустрій кожного населеного пункту Кролевецької громади. Як у місті, так і в найменшому селі – ми намагаємося однаково оперативно вирішувати всі проблемні питання. Так, нещодавно чимало сил було кинуто на ремонт водонапірної вежі над свердловиною в с.Мирне Божківського старостинського округу.

Тривала експлуатація та вплив природних чинників призвели до корозії та деформації металевої конструкції ємності, вона стала протікати. Місцеві мешканці і дачники фактично залишились без води.

Спільними зусиллями працівників старостату, небайдужих мешканців с.Мирне, працівників КП «Акватермо» та Кролевецького комбікормового заводу за короткі терміни були проведені ремонтні роботи, встановлено і утеплено нову ємність водонапірної вежі. Наразі - люди з водою!

Щиро дякую всім мешканцям с.Мирне, хто не стояв осторонь та долучився до важливої справи! А саме працівниці старостату, діловоду Людмилі Чабак, мешканцям села Мирне Валерію Бояренку, Ігорю Замулі, Віктору Велесю, які виклали цегляну споруду під ємність, директору Кролевецького Комбікормового заводу Олександру Андрущенку та працівнику підприємства Володимиру Бондаренку за допомогу та надання техніки і матеріалів. А ще директору КП «Акватермо» Сергію Петрусенку і бригаді працівників цього підприємства за роботу по встановленню ємності і підключення водонапірної башти до свердловини.

Як і в кожній добрій справі, разом ми можемо зробити набагато більше. Ні на мить не зупиняємося на шляху до розвитку та розквіту рідної Кролевеччини та впевнено крокуємо до перемоги України"

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6506692562779935&set=pcb.6506693162779875


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь