Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відбулась чергова сесія Кролевецької міської ради.

Дата: 04.08.2023 09:40
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

"3 серпня відбулась чергова сесія Кролевецької міської ради. Розпочалась вона хвилиною мовчання в пам’ять про кролевецьких Героїв Олександра ПИЛИПЕНКА, Олексія ГУЗЕНКА, Віктора БОНДАРЕНКА, Ігоря КОРОБОВА та всіх захисників, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність України.

На порядок денний сесійного засідання було винесено 39 питань, дякую усьому депутатському корпусу за консолідацію у прийнятті, важливих для життя громади рішень. Пріоритетними питаннями стали підтримка наших захисників та посилення обороноздатності Кролевеччини. Кожного дня українські військові наближають нашу Перемогу. Зі свого боку ми повинні робити все, щоб забезпечити оборонців найнеобхіднішим. Також депутати виділили кошти на придбання необхідних матеріалів для посилення обороноздатності громади та продовження поточних робіт з покращення умов перебування в протирадіаційних та найпростіших укриттях.

Разом з колегами затвердили і зміни до бюджету та Програми економічного і соціального розвитку територіальної громади, заходів національного спротиву, Цільової соціальної програми цивільного захисту населення і територій від НС та інші, які стосувалися освіти, охорони здоров’я, ЖКГ, комунальної власності, земельних відносин.

Також заслухали звіти дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громади про результати роботи. Дякую їм за підтримання громадського порядку на Кролевеччині.

Багато лиха накоїла у громаді негода, проведено чимало робіт з ліквідації її наслідків. Тож було вирішено поповнити матеріальний Фонд цивільного захисту та паливно-мастильні матеріали.

А ще депутат Наталія Денисенко розповіла присутнім вражаючу історію про справжнього патріота, з одного з маленьких сіл Кролевеччини. У сім’ї хлопця всі чоловіки стали на захист України, мужньо і самовіддано прагнуть повернути під український прапор всі окуповані міста та села України. За відвагу та незламність його було нагороджено орденом «За мужність» 2-го ступеня, «Золотий хрест» від Головнокомандувача України Валерія ЗАЛУЖНОГО. Саме такі оборонці Кролевеччини пишуть новітню історію України та світу!

Дякую всім за добру спільну працю на благо нашої громади та України і продовжуємо впевнено йти до нашої Перемоги!" - Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6510638285718696&set=pcb.6510638782385313


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь