Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Z на фасаді: Російське посольство в США освітили роботами українського художника

Дата: 08.08.2023 16:47
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

Ввечерi четвертого серпня у Вашингтонi вiдбулася проукраїнська художня акцiя. Малюнки вiдомого українського плакатиста Нiкiти Тiтова декiлька годин проєктувалися на будiвлю росiйського дипломатичного представництва. Перехожi могли побачити антивоєннi плакати й лiтери Z.

За словами художника, акцiя стала можлива завдяки його друзям, якi перенесли плакати на проєкцiю й направили на посольство країни-агресорки. Акцiя тривала близько двох годин.

«Сьогоднi я зрозумiв, що Боженька готував мене до того, що сталося цiєї ночi. У кожному днi, у кожнiй людинi, яку я зустрiв. У тому, що бачив i дiзнався живучи в Українi, у тому, що довелося пережити», — так прокоментував подiю Нiкiта Тiтов на своїй сторiнцi в Facebook.

Нiкiта Тiтов – український художник з Харкова. Нинi проживає в Iвано-Франкiвську. Став вiдомий завдяки плакатам на суспiльно-важливi теми. Виставки його робiт проходили в багатьох країнах Європи. На основi його малюнкiв були випущенi поштовi марки та пам’ятнi медалi.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь