Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Від голови Сумської обласної військової адміністрації Володимира Артюха, та голови депутатського корпусу Сумської обласної ради Віктора Федорченка вручено Почесні грамоти та Подяки працівникам тилу, мутинчанам, які разом з захисниками нашої держав

Дата: 25.08.2023 08:42
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

"Сьогодні Україна ефективно стримує російський збройний напад завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі.

Ми боротимемося до звільнення від окупанта останнього сантиметра української землі. Багато серед них і наших земляків - мутинчан!

Тож наше суспільство має консолідуватися для перемоги над агресором та розбудови держави як демократичної правової країни в сім’ї європейських народів.

Незалежність України – запорука вільного розвитку держав і народів Європи та головна перешкода для російського імперіалізму, який намагається політично, економічно та духовно поглинути Україну. Нині в умовах агресії з боку Росії ми продовжуємо боротьбу за власну свободу та незалежність.

Наша незалежність і сьогодні оплачується життями наших захисників і захисниць, які зупинили навалу і наближають перемогу над російським агресором.

На передодні ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ У ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРАПОРУ, провів зустріч із земляками, мешканцями Мутинського старостату.

Від імені голови Сумської обласної військової адміністрації, Володимира Артюха, та голови депутатського корпусу Сумської обласної ради Віктора Федорченка вручив почесні грамоти та подяки працівникам тилу, які разом з захисниками нашої держави наближають нашу ПЕРЕМОГУ!

Серед відзначених мешканців Мутинського старостату багато волонтерів, підприємців, звичайних працівників, які своєю працею наближають перемогу!

- Мащак Василь Васильович, лісник ДП "Ліси України" Конотопського лісового господарства

- Тереховська Світлана Михайлівна , медична сестра Мутинської АЗПСМ

- Куцогол Тетяна Петрівна засновник ПП"Камінське", гол.бухгалтер даного підприємства

- Герасименко Ірина Василівна , художній керівник Камінського БК - філії Центру культури Кролевецької міської ради.

Дякую ЗСУ!

Дякую своїм землякам, які виборюють нашу НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!" - депутат Сумської обласної ради Володимир ГОРОХ

Більше фото тут  https://www.facebook.com/photo/?fbid=2407240856124398&set=pcb.2407241196124364

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь