Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Прийнято рішення починаючи з 01 вересня у місті Кролевець та селах старостинських округів вмикати вуличне освітлення у темну пору доби до початку комендантської години.

Дата: 06.09.2023 14:13
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Оперативним штабом при Кролевецькій міській раді прийнято рішення починаючи з 01 вересня у місті Кролевець та селах старостинських округів вмикати вуличне освітлення у темну пору доби до початку комендантської години.

☝️Наразі у Кролевці ліхтарі вмикаються з 20.00 год., а вимикаються о 23.00 год. Обов’язково світло вимикатиметься під час повітряної тривоги.

❗️На превеликий жаль із-за негоди, яка вирувала не так давно на Кролевеччині, виявлено багато пошкоджень ліній електропередач, лічильників і т.ін. На разі відсутнє освітлення вулиць у мікрорайонах Козин, Шанхай, Кучерявий, частково відсутнє освітлення у мікрорайоні Андріївка.

☝️Щоденно бригада енергетиків працює над усуненням пошкоджень та якнайшвидшого відновлення вуличного освітлення у вказаних мікрорайонах.

👉Обов’язково проінформуємо громадськість про результати роботи.

🙏Просимо вибачення за незручності та дякуємо за порозуміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь