Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Сьогодні відбулась презентація книги Почесного громадянина міста Кролевець, краєзнавця Балабона Івана Васильовича- "Не спіши заміж за багатством"

Дата: 13.09.2023 16:35
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Щиро дякую шанованій на Кролевеччині людині, Почесному громадянину міста Кролевець, краєзнавцю, автору багатьох книг про Кролевеччину і її людей таких, як «Кролевець та Кролевеччина. 50 років розбудови», «Твоя і моя Кролевеччина», «Святині Кролевеччини» та інші.

Іван Васильович- справжній взірець патріотизму та любові до свого краю. Його невпинний ентузіазм та працездатність ні на мить не послабшала після виходу на заслужений відпочинок.

Дякую йому за цей потужний вклад в історію для майбутніх поколінь Кролевчан і не тільки у написанні книг про життя Кролевеччини, а й у змозі їх друку у цей непростий для всіх нас час.

Від всієї душі бажаю, аби все задумане здійснилося, щоб золота осінь життя була довгою і красивою, багатою на щедрі ужинки та Божої помочі у добрих справах.

Кролевецький міський голова  Віктор ЛЕХМАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь