Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Бригада «Хартія» готова перетворити будь-якого цивільного на професійного винищувача ворога

Дата: 14.09.2023 11:46
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

«Хартія» виникла на початку повномасштабної війни як добровольчий підрозділ, щоб захистити наш дім від ворога. Під керівництвом військових з високим бойовим досвідом підрозділ об’єднав сильних духом цивільних. Бійці «Хартії» обороняли Харківщину та одні з перших вийшли на кордон з російською федерацією під час контрнаступу ЗСУ.

🖇Зараз триває новий етап підрозділу. «Хартія» стала 13-ю бригадою Національної гвардії України у складі Гвардії наступу.

Командири «Хартії» будують сучасну бригаду, яка стане взірцем нової Української армії. Якщо ви хочете бути корисним у цій війні, знищувати ворога, звільняти українські землі й замислюєтесь, як зробити це максимально ефективно – приходьте в «Хартію».

✏️Бригада готова перетворити будь-якого цивільного на професійного винищувача ворога.

📚Як записатися до бригади «Хартія» або отримати відповіді на запитання, які цікавлять, дивіться за посиланням: https://www.khartiia.org/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь