Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Проведено спільну робочу нараду працівників відділу освіти, сектору молоді і спорту із заступниками з виховної роботи закладів загальної середньої освіти про впровадження шкільного громадського бюджету в Кролевецькій міській територіальній громаді у

Дата: 20.09.2023 10:40
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Молодь Кролевеччини, незважаючи на введення воєнного стану, наближає перемогу України через її роботу на різних фронтах: інформаційному, волонтерському, спортивному, освітньому, культурному, економічному.

👉Активно впроваджують та реалізовують заходи, акції та проєкти.

👉Особливої популярності серед школярів набув Шкільний громадський бюджет Кролевецької міської територіальної громади, який впроваджується у 10 загальноосвітніх закладах у рамках Програми "Молодь Кролевеччини" на 2021-2023 роки .

☝️Сьогодні проведена спільна робоча нарада відділу освіти Кролевецької міської ради, сектору молоді і спорту із заступниками з виховної роботи закладів загальної середньої освіти про впровадження шкільного громадського бюджету в Кролевецькій міській територіальній громаді у 2023 році.

☝️Цей інноваційний підхід до прийняття рішень в школах не тільки сприяє залученню учнів до процесів прийняття рішень, але й розвиває їх вміння приймати відповідальність та брати участь у формуванні своєї навчальної та соціальної сфери.

👉Впровадження шкільного громадського бюджету має багато переваг, включаючи активну участь учнів у прийнятті рішень, розвитку соціальних навичок, залучення батьків та громади до шкільного життя, поліпшення навчального середовища та формування відповідальності учнів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь