Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевці капітально відремонтують протирадіаційне укриття у ліцеї №3

Дата: 27.09.2023 20:40
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

На Кролевеччині триває постійна робота з упорядкування укриттів та бомбосховищ. Вчора, разом із заступницею голови Сумської ОВА Оленою Бойко проінспектували хід підготовчих робіт до капітального ремонту протирадіаційного укриття в ОЗ «Кролевецький ліцей N3».

Це укриття в майбутньому, зможе розмістити учасників освітнього процесу: вчителів, дітей та персонал в разі небезпеки. Сховище після завершення робіт доукомплектуємо усім необхідним, для комфортного перебування усієї шкільної родини та продовження навчального процесу під час тривог.

Кошти на реалізацію проекту закладені на умовах співфінансування: державна субвенція та місцевий бюджет. Дякую депутатам міської ради, за одностайну підтримку цього вкрай важливого проєкту

Також з Оленою Анатоліївною оглянули укриття об‘єктів критичної інфраструктури та реабілітаційне відділення КП «Кролевецька лікарня».

Саме завдяки об’єднанню зусиль Обласної військової адміністрації та міської ради , ми можемо вирішувати надскладні завдання сьогодення та реагувати на виклики воєнного часу! Робота з облаштування укриттів у нашій громаді буде продовжуватися.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6702001159915740&set=pcb.6702037793245410


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь