Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевці капітально відремонтують протирадіаційне укриття у ліцеї №3

Дата: 27.09.2023 20:40
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

На Кролевеччині триває постійна робота з упорядкування укриттів та бомбосховищ. Вчора, разом із заступницею голови Сумської ОВА Оленою Бойко проінспектували хід підготовчих робіт до капітального ремонту протирадіаційного укриття в ОЗ «Кролевецький ліцей N3».

Це укриття в майбутньому, зможе розмістити учасників освітнього процесу: вчителів, дітей та персонал в разі небезпеки. Сховище після завершення робіт доукомплектуємо усім необхідним, для комфортного перебування усієї шкільної родини та продовження навчального процесу під час тривог.

Кошти на реалізацію проекту закладені на умовах співфінансування: державна субвенція та місцевий бюджет. Дякую депутатам міської ради, за одностайну підтримку цього вкрай важливого проєкту

Також з Оленою Анатоліївною оглянули укриття об‘єктів критичної інфраструктури та реабілітаційне відділення КП «Кролевецька лікарня».

Саме завдяки об’єднанню зусиль Обласної військової адміністрації та міської ради , ми можемо вирішувати надскладні завдання сьогодення та реагувати на виклики воєнного часу! Робота з облаштування укриттів у нашій громаді буде продовжуватися.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6702001159915740&set=pcb.6702037793245410


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь