Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Василь Малюк вручив 55 державних нагород співробітникам СБУ, які відзначилися при захисті України

Дата: 30.09.2023 23:09
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Голова СБУ Василь Малюк вручив співробітникам Служби безпеки 55 державних нагород за мужність і високі бойові досягнення у захисті України.

У числі нагороджених – бійці, які служать у найгарячіших точках війни та проводять унікальні операції зі знищення ворога.

«Виконані вами бойові завдання – це черговий доказ того, що для спецслужби немає недосяжних цілей. СБУ однаково ефективно працює і над знищенням ворога на передовій, і над очищенням країни зсередини. Вдячний вам за роботу і за внесок у спільну Перемогу!», – подякував побратимам Василь Малюк.

Голова СБУ відзначив, що окремі спецоперації, успішно реалізовані Службою, мають не лише тактичне значення на конкретній ділянці фронту, а змінюють загальну картину війни.

«І хоча деталі цих операцій залишатимуться невідомими широкому загалу щонайменше до Перемоги, усі українці бачать результати нашої роботи», - підкреслив Василь Малюк.

Голова СБУ побажав колегам подальших успіхів і наснаги для боротьби.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=683461500547430&set=pcb.683461673880746


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь