Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На Кролевеччині відбувається благодійний концертний тур Заслуженої артистки України Олени БІЛОКОНЬ на підтримку наших захисників і захисниць.

Дата: 06.10.2023 17:02
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Всі ми, кожний на своєму місці боремося за Перемогу України за її свободу, за життя, за незалежність і взагалі за право бути. Музика і творчість наразі рятують від відчаю, від болю, від страху.

За сприяння нашого земляка, Почесного громадянина Кролевеччини, депутата Сумської обласної ради Володимира ГОРОХА впродовж цієї неділі на Кролевеччині відбувається благодійний концертний тур Заслуженої артистки України Олени БІЛОКОНЬ на підтримку наших захисників і захисниць.

Знаково, що тур цієї талановитої співачки розпочався 01 жовтня у місті Кролевець на Покрову Пресвятої Богородиці в День Захисників і Захисниць України. В цей день вона своєю творчістю зігрівала серця наших воїнів теплом рідного дому.

З 02 по 06 жовтня благодійні концерти відомої співачки відбулись у Мутинському, Спаському, Алтинівському Дубовицькому, Тулиголівському, Обтівському, Реутинському, Божківському (с.Буйвалове) старостинських округах Кролевеччини. До заходу долучилася мешканці інших прилеглих сіл громад.

💛💙 На кожному із концертів, маючи від природи пісенний дар народна співачка з перших хвилин створювала натхненно-патріотичну атмосферу, зачаровувала усіх присутніх неймовірним виконанням душевних та таких близьких серцю кожного музичних композицій.

Народна улюблениця відразу віднайшла незримий зв’язок з глядачами і до кінця заходу просто духовно зріднилася з ними.

Напрямок використання коштів зібраних на благодійному концерті визначала сама громада.

🤝Щиро вдячні небайдужим за допомогу нашим захисникам і захисницям!

🤝Від усієї Кролевеччини дякуємо Заслуженій артистці України Олені Білоконь за пісні виконані щирою душею, за теплі слова, за моральну підтримку у такий важкий для України час, а також нашому шанованому земляку, депутату Сумської обласної ради Володимиру Гороху за патріотизм і любов до своєї малої Батьківщини та організації зворушливої творчої зустрічі пані Олени з мешканцями Кролевецької громади🇺🇦

☝️Благодійний тур в підтримку наших захисників і захисниць пані Оленою Кролевеччиною продовжується….

🇺🇦Тримаймо разом культурний фронт.

Разом до Перемоги🇺🇦

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=635720542011231&set=pcb.635720798677872


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь